De små og meget smagfulde hvidløg smager lækkert og kan give enhver ret lidt ekstra smag, men ulempen ved hvidløg er, at man efterfølgende kommer til at lugte af hvidløg, og man får simpelthen dårlig ånde.
Hvidlæg booster dit immunforsvar: Læs på Søndag.dk, hvor mange fed du skal spise om dagen
Den dårlige ånde opstår, når hvidløgets svovlholdige aminosyre cystein nedbrydes.
Men heldigvis kan der gøres noget ved det.
Her er 8 advarselstegn på demens: Hold øje med
Her får du tre tips til, hvordan du både kan spise hvidløg og undgå at lugte af det efterfølgende:
1. Du kan fjerne kimen - det lille mere eller mindre grønne skud inde i midten af feddet.
2. Du kan også koge hvidløget op i letsaltet vand 1-3 gange. I simreretter, der koger længe, er det sjældent noget problem, da den lange tilberedningstid dæmper hvidløgslugten.
3. Det hjælper også noget på lugten, hvis du spiser persille eller andre klorofylholdige grøntsager sammen med hvidløg.