Sådan gik det Danmark ved OL tirsdag
Tirsdag sikrede de danske kajakroere sig adgang til yderligere to OL-finaler.

Sådan gik det de danske atleter ved OL tirsdag:

Kajak

Firerkajak, 1000 meter:

Kim Wraae, Emil Stær, Kasper Bleibach, Rene Holten Poulsen bliver nummer tre i indledende heat og derefter nummer seks i semifinalen. Det rækker lige akkurat til en plads i OL-finalen, der afvikles torsdag. 8 ud af de 10 startende både er klar til finalen.

Enerkajak, 500 meter:

Henriette Engel Hansen bliver toer i både sit indledende heat og i semifinalen, dermed er hun klar til torsdagens OL-finale, hvor hun dyster med syv andre kvinder om guld, sølv og bronze.

Sejlsport

470, 7. og 8. sejlads:

Henriette Koch og Lene Sommer blev skuffende nummer 15 af de 20 både i tirsdagens første sejlads, mens den danske båd i dagens anden sejlads blev nummer 11. Samlet er danskerne nummer 16 inden onsdagens 9. og 10. sejlads, der er de to sidste indledende sejladser.

15.39: Ridning

Dressur, individuelt og hold:

Det lykkedes ikke for Danmark at forsvare OL-bronzemedaljerne fra Beijing, da holdkonkurrencen i dressur med Anne van Olst, Anna Kasprzak og Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein blev afgjort.

Danmark sluttede efter Grand Prix Special på fjerdepladsen med 73,846 procent og lå dermed et stykke bag Holland på tredjepladsen med 77,124 procent.

/ritzau/