Sådan gik det Danmark ved OL tirsdag
Det danske dressurhold formåede ikke at forsvare OL-bronzen, mens kajakroere kvalificerede sig til finaler.

Sådan gik det tirsdagens danskere ved OL i London.

Firerkajak, 1000 meter

Den danske firerkajak med René Holten Poulsen, Kim Wraae, Emil Stær og Kasper Bleibach er klar til at padle om medaljer ved OL i London på 1000-meter-distancen, efter de fik en sjetteplads i semifinalen. Der er finale torsdag.

Enerkajak - 500 meter

Henriette Engel Hansen gav forhåbninger om et godt OL-resultat, da den danske kajakroer tirsdag var i vandet ved Eton Dorney uden for London. Danskeren blev først nummer to i sit indledende heat, og senere padlede hun sig også ind på andenpladsen i semifinalen og kvalificerede sig dermed til torsdagens finale i 500 meter enerkajak.

13.10: Sejlsport

Henriette Koch og Lene Sommer blev skuffende nummer 15 af de 20 både i tirsdagens første sejlads i 470-klassen ved OL, mens den danske båd i dagens anden sejlads blev nummer 11. Samlet er danskerne nummer 16 inden onsdagens 9. og 10. sejlads, der er de to sidste indledende sejladser.

Ridning

Det lykkedes ikke for Danmark at forsvare OL-bronzemedaljerne fra Beijing, da holdkonkurrencen i dressur blev afgjort tirsdag.

Danmark sluttede efter Grand Prix Special på fjerdepladsen med 73,846 procent og lå dermed et stykke bag Holland på tredjepladsen med 77,124 procent.

/ritzau/