Sådan gik det Danmark ved OL onsdag
49'eren vandt bronze, mens de danske håndboldherrer sørgede for en massiv skuffelse med kvartfinalenederlag.

Sådan gik det de danske atleter ved OL i London onsdag.

*Kajak

Enerkajak, 1000 meter, A-finale:

René Holten Poulsen bliver nummer fire. Danskeren ligger til medaljer løbet igennem, men bliver overhalet til slut og må se tre konkurrenter på podiet.

Toerkajak, 1000 meter, B-finale:

Kim Wraae og Emil Stær sluttede godt af i toerkajak ved OL, da duoen onsdag vandt B-finalen på 1000 meter-distancen.

*Sejlsport

470-jolle, kvinder, 9. og 10. sejlads:

Henriette Koch og Lene Sommer bliver nummer 9 og nummer 15 i onsdagens to sejladser, og samlet slutter den danske båd som nummer 16 ud af de 20 både. Det er ikke nok til at gå videre til den afgørende medaljesejlads, og dermed er OL 2012 slut for Koch og Sommer.

49'er, medaljesejlads:

Allan Nørregaard og Peter Lang vinder bronze i Weymouth efter en spændende finalesejlads, hvor fem både havde chance for bronze. Danskerne får en rigtig dårlig start, men de kæmper og tager en chance i vandet. Og så er det danskerne, der triumferer til sidst.

*Cykling

BMX, mænd, seedningsrunde:

Morten Therkildsen kører den 25. hurtigste tid af de i alt 32 deltagere, som alle går videre til kvartfinalerne. Danskerens mål er at nå i OL-semifinalen, og det vil sige, at han skal være blandt de 16 bedste.

*Håndbold

Mænd, kvartfinale:

De danske europamestre skuffer fælt og taber 22-24 til Sverige efter svensk pauseføring på 11-9. Ved legene i Beijing for fire år siden tabte danskerne ligeledes som regerende europamestre i kvartfinalen.

/ritzau/