sponsoreret indhold Sådan fordobler du effekten af dit vægttab
Har du prøvet at gå på slankekur eller forsøgt at ændre kostvaner i håb om at tabe vægt uden de store resultater?

For mange er det svært at holde motivationen oppe, hvis resultaterne ikke kommer hurtigt. Det er størstedelen af os, som tænker over vores vægt efter nytår efter en december måned fyldt med usund mad og alkohol. Det er kun få, som faktisk kan vedligeholde en kur i mere end et par uger, hvor de fleste hurtigt bliver fristet til en øl eller fast food. Vi er generelt ikke gode til at ændre hverdagens rutiner til mere motion og sundere måltider, og de fleste kan nikke genkendende til, at et par kilo tabt på et par uger ikke er nok til at holde motivationen oppe.

For mange betyder sund mad dyr mad. Hvis man ikke har overskud eller kan magte at bruge meget tid på at leve sundt, vil det typisk blive en dyr fornøjelse at gå på kur. Hvis man samtidig er begyndt at indtage færre kalorier vil man typisk have mindre energi og flere timers forberedelse til aftensmad virker derfor meget uoverskueligt.
Det er blevet meget populært at hente hjælp ved kosttilskud og slankepiller for at få en hurtig og billig løsning til vægttabet.

Januar er den måned på året, hvor der bliver solgt flest kosttilskud, som et resultat af vores dårlige samvittighed. Det bliver ofte uoverskueligt at vælge mellem de mange muligheder af kosttilskud, men en særlig ingrediens har været omdiskuteret i år, som fordobler effekten af dit vægttab. Ingrediensen kaldes orlistat og fås normalt på recept i pille-form med 120 mg orlistat. Du skal blandt andet have en BMI på over 28 for at få recept på disse.

Orlistat hjælper med at blokere fedt fra at blive optaget i tarmen. Derfor har orlistat været en god løsning for mange, da man ikke nødvendigvis skal ændre sine kostplaner fuldstændigt. Hvis du selv taber 2 kilo, så hjælper orlistat dig med at tabe yderligere 2 kilo.

Et særligt kosttilskud, Alli slankepiller, er blevet populært i år og kan købes i visse apoteker og indeholder 60 mg orlistat. Alli henvender sig til personer med en BMI på over 25, og det er kun personer med alvorlige sygdomme, som ikke kan få Alli udskrevet. Du skal svare på enkelte spørgsmål, hvorefter en konsultation bliver foretaget af læger.
Der findes dog en nemmere løsning på internettet, hvor du hurtigt kan svare på disse spørgsmål og få pillerne tilsendt fra en apotek.

WeightWorld er officiel forhandler af Alli slankepiller med orlistat og tilbyder en nem og tryg online konsultation i samarbejde med praktiserende læger.

Slankepiller lyder farligt for mange, og derfor er naturlige udrensningskure populært blandt mange. I dag er det muligt at få udrensningskure i te, kaffe, pulver og piller. I og med at kaffe og te er noget man kender til, er disse særligt populære som udrensningskure.
Ved en udrensningskur udrenser man affaldsstoffer og toksiner fra kroppen, som man særlig udsættes for i en måned som december, hvis man har tendens til at spise og drikke mere usundt i denne måned. Disse affaldsstoffer og giftstoffer er en stor barriere, hvis man ønsker at tabe sig, da de forhindrer sunde næringsstoffer i at blive optaget i kroppen.

Der findes mange slankekure nu til dags, og der er mange forskellige vurderinger, hvorledes de virker eller ej. Det er nemlig forskelligt fra person til person, hvilke ingredienser man reagerer bedst på. Det er derfor svært at afgøre, hvilke slankekure, der virker bedst. Orlistat har vist sig at virke effektivt på de fleste, hvilket har gjort, at Alli slankepiller er blevet så populær i 2016.

Ovenstående indhold er sponsoreret