Sådan får du parforholdet til at blomstre
Det er vigtigt, vi husker på at nære os selv, så det ikke ender med, at det er vores partner, som bærer hele ansvaret for vores lykke. Sådan lyder et af de gode råd fra parterapeuten. Scanpix - modelfoto
Her er fire fif til, hvordan du og din partner får det bedste ud af hinanden.

Er der gået så meget hverdag i den derhjemme, at I glemmer at flirte med og forføre hinanden? Så læs med her, hvor parterapeut og sexolog Ingrid Hegland inspirerer.

1. Kig på problemerne
Lav en liste over de ting, som volder dig problemer i parforholdet. Problemer forsvinder ikke af sig selv, og tiden læger ikke alle sår. Så skriv dem op i prioriteret rækkefølge og gør noget ved det største problem allerede i dag.

Sådan bliver I ved med at have god sex. Få rådene på femina.dk

2. Målsæt kys og kærtegn
Med en klar målsætning for dit kærlighedsliv er der større chance for at få et passioneret parforhold. Skriv dine ønsker og visioner ned. Hvordan skal dit parforhold se ud om 5 år? Har I fået flere kys og kærtegn ind i hverdagen? Har I gang i et stort fælles projekt, eller sidder I og drikker kølig hvidvin uden for jeres nye sommerhus i Syditalien? Og hvad kan du allerede i dag gøre for at bringe dig tættere på målet?

Her er grunden til din dalende sexlyst. Få den på femina.dk

3. Undersøg dine behov
Under enhver form for frustration ligger der et udækket behov. Du slipper ikke af med din frustration, før du får taget hånd om dine behov. Spørg dig selv, hvad du har brug for. Hvis vi ikke kan lokalisere vores behov, kan hverken vi selv eller vores partner imødekomme dem.

4. Gør dig selv glad
Stop op og reflektér over, hvad du kan gøre for dig selv, som frembringer mere glæde og velvære i dit liv. Det er vigtigt, vi husker på at nære os selv, så det ikke ender med, at det er vores partner, som bærer hele ansvaret for vores lykke.

Karen Pallisgaard, FEMINA, Aller Media