Sådan får du gratis internet 800 steder i Danmark
Henter afspiller ...
Sponsoreret indhold:

Danske taxier bliver mobile internet hotspots i 2015, hvor netadgang er gratis og roamingfrit. 800 vogne fra landets største taxiselskab, er blandt de første, der ruller teknologien ud.

Vi kender det fra togturen, og mange busser har det allerede – gratis internet. Vi er blevet vant til at kunne være online overalt, og fra 1. februar gælder det altså også på taxituren.Den skræddersyede løsning til taxierne er udviklet og installeret af Telia, som også står bag andre store og komplekse internetløsninger. F.eks. i Telia Parken.

Online på farten

”Folk forventer at være online, uanset om de går på café, restaurant, kører bus, flyver, eller kører i taxi. Vi har netop lyttet til vores kunder, som længe har efterspurgt en wifi-løsning. Det gratis wifi skal være med til at styrke kundeoplevelsen under køreturen og samtidig give udenlandske besøgende og forretningsfolk mulighed for at være på nettet, mens de oplever byen - vel at mærke uden dyre roamingpriser,” siger adm. direktør for TAXA 4x35, Jacob Gulmann.TAXA 4x35 har knap 800 vogne fordelt på København og Kolding, og muligheden for wifi kommer i første omgang til København. Senere på året får kunder i Kolding også glæde af de kørende hotspots.

Se video mens du kører

”Vores løsning til TAXA 4x35 består af små routere, der installeres i hver enkelt vogn, som dermed får et helt unikt wifi-netværk til glæde for kunderne. Kunderne logger simpelthen på og kan så helt frit læse mails, tjekke ind i lufthavnen eller uploade billeder til Facebook eller Instagram. Løsningen kører på både 3G og 4G, så man kan også streame video på de lidt længere ture,” siger Jacques Nedergaard, Salgsdirektør Telia Erhverv.

Ingen roamingafgift for turister

Ordningen skal ifølge TAXA 4x35 ikke kun sikre bedre kundeoplevelser i køretiden, men også give udenlandske besøgende og forretningsfolk mulighed for at være på nettet, mens de oplever byen. Vel at mærke uden at de skal betale dyre roamingpriser.
Ovenstående indhold er sponsoreret