Så meget skal du træne om ugen for at tabe dig
Der skal sved på panden et vist antal gange, hvis du vil slanke dig af din træning. Scanpix - modelfoto
Det er for lidt blot at løbetræne et par gange om ugen, siger træningsekspert.

Hvis du kun løbetræner et par gange om ugen, er du nok nødt til at skrue op for træningsfrekvensen.

For ifølge Michelle Bridge, der er træner og forfatter til ’Total Body Transformation’, kan træningsmængden være nøglen til dit vægttab.

Hun anbefaler, at man for at nå et ønsket vægttab træner seks dage om ugen i 50-60 minutter.

Få en flad mave – se, hvordan du gør på Femina.dk.

Handler om nye vaner

Selvom så hyppig træning helt klart vil skabe et plus i kalorieregnskabet, er der faktisk også et andet formål med den store træningsmængde.

’Man får lavet nogle gode vaner og ritualer. Tænk på den sidste gang du måtte tage dig sammen for at børste tænder,’ siger hun og understreger dermed, at når træningen bliver en naturlig del af hverdagen, sætter man ikke spørgsmål ved den.

Man gør det bare.

Se træningsmetoden, der giver en fast numse, på femina.dk

Del træningen op

For de fleste lyder 50-60 minutters træning seks dage om ugen som ganske udmattende og uoverkommeligt. Men sådan vil det ikke føles, lyder det fra træneren.

Hun anbefaler, at man deler det op, så har man har tre hårde motionsdage med eksempelvis intervaltræning, to mere moderate træningsdage og en ’let’ motionsdag.

’Du skal ikke træne som en olympisk atlet hele tiden, men det handler om at opbygge nogle vaner. Jeg garanterer dig, at når man træner seks gange om ugen – også selvom man dropper et par træningsomgange – så er man mere konsistent end dem, som træner tre gange om ugen, forklarer Michelle Bridge.

Mia Qvist Scheelsbeck, Traffic Center, Aller Media

via Listen To News