Så har Schmeichel fået ny arbejdsgiver
Kasper Schmeichel fortsætter hos Leicester City. Foto: Wonker Wonker, Creative Commons Attribution 2.0, Wikimedia Commons
Det bliver Leicester City blå farver, som Kasper Schmeichel i fremtiden skal forsvare. Danskeren har fået tre år i Championship-klubben.

I sidste uge fik Kasper Schmeichel sparket i sin engelske klub Leeds United.

Der skulle dog ikke gå lang tid, før den danske målmand igen har en arbejdsgiver, som finder hans kvaliteter brugbare.

Kasper Schmeichel har således mandag aften skrevet under på en treårig aftale med Leicester City, der ligesom Leeds spiller i den engelske Championship.

I Leicester bliver Schmeichel genforenet med den svenske manager Sven Göran Eriksson, som han arbejdede sammen med i både Manchester City og Notts County.

Det er da også de tidligere forbindelser, som nu har ført til et skifte.

"Sven kender Kasper meget godt og har stor tiltro til ham, så vi er meget glade for at havde hentet ham til Leicester. Han har allerede gjort et stort indtryk i den hjemlige liga og internationalt, og så har han en god alder i forhold til vores langsigtede planer," siger Leicesters sportsdirektør Andrew Neville til klubbens officielle hjemmeside.

Kasper Schmeichel var tidligere på måneden udtaget til det danske landshold, som vandt EM-kvalifikationskampen i Island med 2-0.

Kilde: LCFC