Så er hun ledig på markedet igen

Super-blondinen Paris Hilton og natklubejeren Cy Waits Efter er efter et år sammen gået hver til sit.
Paris Hilton er klar til en ny mand i sit liv.
Paris Hilton er klar til en ny mand i sit liv. Foto: Scanpix Denmark, Reuters, Paul Hanna

Man skulle tro, at natklubejeren Cy Waits havde luret, at mediefokus var en del af pakken, da han valgte at kaste kærligheden på en kvinde som Paris Hilton.

Men efter godt et år sammen er det slut, og det skyldes ifølge kilder tæt på parret, at Hiltons hang til blitzlys og mediernes opmærksomhed blev for meget for Cy Waits.

En ven til den blonde arving af 'Hilton Hotel'-formuen siger til Us Weekly:

"Cy fandt det svært at leve sit liv sammen med hende i mediernes søgelys, og det er det, der har forårsaget deres brud. Det var ikke dramatisk, men tingene fungerede ikke."

Ifølge det amerikanske ugeblad var det især optagelserne til Paris' nye realityshow, 'The World According to Paris' ('Verden ifølge Paris', red.), som natklubkæresten syntes gik for tæt på deres privatliv.

Han ønskede ikke, at hans syvårige datter Shae skulle medvirke i programmet, og det var årsag til mange skænderier mellem parret, lyder forklaringen fra flere kilder.

Paris Hilton er kendt for sit udsvævende kærlighedsliv. På listen over eks-kærester står blandt andet også Nick fra Backstreet Boys, musikeren Benji Madden, modellen Jason Shaw og grækeren Paris Latsis.

Kilde: US Weekly

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.