Så er det nu: Brangelina skal giftes
Brad Pit og Angelina har dannet par i syv år, og tilsammen har de seks børn. Brylluppet har ladet vente på sig. Foto: Colourbox
Hele familien er allerede samlet på deres slot i Frankrig.

Først byggede de en stor, hvid hal ved siden af deres slot i Sydfrankrig. For nogle dage siden fløj Brad Pitt så til Frankrig og flyttede ind på slottet. Hans forældre er også lige ankommet til ejendommen, hvor juveler Robert Procop, der har designet Angelinas forlovelsesring, allerede opholder sig.

Alt tyder på, at Brad Pitt og Angelina Jolies bryllup venter lige om hjørnet. Flere medier har allerede sendt deres fotografer til Frankrig, fordi de regner med, at brylluppet bliver holdt i weekenden.
Brangelinas officielle forklaring lyder dog, at der skal holdes en fest for Brads forældre, der har guldbryllup i disse dage.

Brad og Angelina, der begge har været gift før, mødte hinanden i 2005, da de indspillede filmen Mr. & Mrs. Smith. De offentliggjorde deres forlovelse i april, og siden har bryllupsrygterne svirret.

Ifølge The Sun har Brad og Angelina altid haft planer om at holde et lille bryllup, kun for familien og de nærmeste venner. Gæstelisten tæller angiveligt kun 25 inviterede, deriblandt George Clooney.

- George og Brad er bedste venner. Selvfølgelig kommer han til brylluppet, siger en anonym kilde til The Sun. George Clooney er dog endnu ikke blevet set på slottet i Frankrig.

- Han holder ferie i sit hus i Italien, forklarer kilden.

- Men han kunne flyve til Marseille på en time. Der er virkelig meget aktivitet rundt om ejendomme lige for tiden.

Brangelina er blandt de rigeste par i Hollywood. Magasinet Forbes vurderer, at kæresterne sidste år tilsammen tjente mere end 300 millioner kroner. Så burde det have været muligt at lægge en smule til side til drømmebrylluppet.

Kilde: The Sun