S takker nej til invitation fra Kristendemokraterne
Socialdemokraterne er ikke interesserede i invitationen fra Kristendemokraterne om at komme til et forsoningsmøde med De Radikale.

Kristendemokraterne får ikke umiddelbart opbakning til deres forlag om et forsoningsmøde med Socialdemokraterne og de radikale.

Politisk ordfører for Socialdemokraterne, Henrik Sass Larsen, mener ikke, at der er nødvendigt at holde et forsoningsmøde, skriver Ritzau.

»Det er da utrolig sødt af Bodil Kornbek at interessere sig for, at vi får en så stærk opposition som muligt i forhold til regeringen. Men jeg mener ikke, at der er brug for sådan et møde«, siger Henrik Sass Larsen til ritzau.

Han mener, at samarbejdet mellem de to oppositionspartiet fungerer godt i hverdangen, og med hensyn til valget af statsministerkandidat er det ikke noget, han mener, at de to partier skal holde møde om.

»Det er jo de radikale, der skal beslutte sig for, hvem de vil pege på som statsministerkandidat. Den beslutning må respekteres. Det kan man ikke indkalde til møde om,« siger Henrik Sass Larsen.