Rygter: Uniteds julefrokost koster ½ million
Julen skal fejres. Også selvom man er engelsk fodboldspiller og skal spille Premier League-kampe mellem jul og nytår.

Ifølge The Sun brugte Manchester Uniteds spillere således over en halv million kroner på deres julefrokost på Great John Street Hotel. Det var tilsynelandene en munter affære, da omkring en trediedel af beløbet gik til at betale for skader på interiøret. Både hotel og spillere hævder ellers, at festen var fredelig.

Også Dennis Rommedahls og resten af Charlton-spillernes nu tidligere manager Les Reeds mente angiveligt, at klubbens spillere havde fortjent en fridag. Reeds gav dem derfor fri første juledag, men det var ikke noget, der behagede ledelsen i Charlton.

Ifølge Daily Mirror var fridagen den direkte grund til Reeds fyring. Men mon ikke ledelsen havde set med noget mildere øjne, hvis ikke sæsonen havde være så skidt for Rommedahls klub, at den må kæmpe for livet i Premier League og nu er på næstsidstepladsen?

I hvert fald er Charlton ifølge Mirror så bange for at rykke ned, at klubben vil give sin nye manager, Alan Pardew, 1 million pund (godt 11 millioner kroner) i bonus, hvis han holder klubben i Premier League.

I forvejen har Pardew modtaget »julegaver« for i alt 7,5 millioner pund (godt 83 millioner kroner), skriver The Sun. De fire millioner har han fået for at blive ny manager, og de 3,5 fik han for to uger siden af West Ham, for at blive fyret som manager.