Rygter: Skifter Beattie eller Rommedahl?
Så kom den store dag endelig. Et nyt år har set dagens lys, og ikke mindst; et vindue er blevet åbnet på vid gab. Transfervinduet, der tillader spillere at skifte græsgange.

I hele januar måned kan klubdirektører, sportschefer, agenter og andre jakkesætklædte folk vise, at de også har en funktion i den moderne fodboldverden.

Rygtebørsen har naturligvis set frem mod 1. januar med stor længsel. En dag hvor rygter endelige kan blive til fakta. En glædens dag, for så skulle det være en let sag at fylde denne spalte.Men vinduet er i ordets forstand åbnet på fuld gaaab!

For det er naturligvis en kende skuffende, at hele kontinentets sportschefer tilsynelandende har haft mere travlt med at sove nytårsbrandert ud til billeder af den ubefærdede skihoprampe i Garmisch-Partenkirchen, end at købe og sælge spillere.

Uforståeligt for Rygtebørsen, når kulissefolkene i Europas fodboldklubber vel næppe har kunne foretage sig noget mere meningsfuldt end at trille tommelfingre de seneste tre måneder.

Bevares, jo, der har da været enkelte handler på dagen for vinduets åbning. I flæng har Moses Ashikodi udskiftet Glasgow Rangers med Watford, og Morgaro Gomis er skiftet til Dundee fra Cowdenbeath.

Men den store, tiltrængte udluftning er sandt at sige udeblevet.

Rygter om mulige og umulige handler er der heldigvis rigeligt af. Everton-angriberen James Beattie kan for eksempel være løsningen på Newcastles evigt kristiske angrebssituation, og Dennis Rommedahl kan være på vej til FC København. Men fakta kan Rygtebørsen heller ikke denne gang præsentere.