Rygter: Rooney bliver trådt over tæerne
Ikke nok med at fodboldstjerner tjener alt for mange millioner kroner. De får også privilegier, som ikke er os almindeligt dødelige forundt.

Således sad Wayne Rooney på allerforreste række, da New York Knicks mødte Boston Celtics i NBA. Og man kan vel ikke lade være med at fryde sig en smule, når det så sker, at kæmpestore Paul Pierce lander på Manchester United-stjernens venstre fod. Rooney slap dog fra episoden uden at blive skadet.

Ved samme kamp, hvor Rooney altså sad på første række til skue for det øvrige publikum og en masse amerikanske tv-seere, drak den unge angriber en ganske almindelig Coca Cola. Intet galt i det bortsat fra, at den amerikanske sodavandsproducent betaler Rooney mange millioner kroner for at promovere et helt andet produkt, nemlig Coca Cola Zero. Det er dog intet problem, forsikrer Coca Cola.

»Vi er bare glade for, at han drak et af vores produkter,« siger en talsmand til The Sun.

Det er ikke kun Wayne Rooney, der har været ude at se noget basketball. Herhjemme er Århus blevet ramt af en regulær basket-feber. Således blev der tirsdag aften sat ny tilskuerrekord i dansk basket, da ikke færre end 4.007 tilskuere så lokalbraget mellem Bakken Bears og Aabyhøj. Det var mere end dobbelt så mange, som den tidligere rekord. Her på Rygtebørsen glæder vi os over, at sportsinteresserede århusianere stadig kan se topsport, selvom AGF?s fodboldhold ikke just er på toppen for tiden. Bakken Bears vandt i øvrigt 81-78.