Rygter: Mourinho siger rigtig undskyld
Dagens rygtebørs om somubrydning, Batmin og Robin og José Mourinho, der siger undskyld!

Så er Rygtebørsen parat til at rydde forsiden med intet mindre end en verdenssensation: Chelseas træner José Mourinho har sagt undskyld. Ja de læste rigtigt. UNDSKYLD!

Mourinho udtalte efter weekendens kamp mod Chelsea, at Everton-angriberen, Andrew Johnson, filmede sig til et straffespark. Men efter at have set situationen på video, trak Mourinho sin udtalelse tilbage og undskyldte.

Rygtet vil vide, at det er et led i en hel ny og ydmyg stil, som Mourinho har tænkt sig at lægge for dagen. I 2007 skal man således ikke blive forbavset, hvis Mourinho udtaler: »Vi må indrømme, at vi tabte til et bedre hold i dag.« Eller: »Vi mangler lige det sidste for at kunne være helt med i toppen.« Eller »Arh, verdens bedste og verdens bedste. Det ved jeg nu ikke. Men jeg er da nok i top to.«

I Danmark har brydesporten også indtaget den absolutte top. Team Danmark har fra 1. januar, indlemmet brydning i den eksklusive klub af blot tyve sportsgrene, der bliver betragtet som topsatsning.

Her på Rygtebørsen bakker vi helt op om satsningen og synes, at Team Danmark bør drage fordel af det momentum, den danske befolkning besidder efter en måned på flæsk og klejner. Således foreslår vi, at sumobrydning bliver godyl-hyper-topsatsning fra og med i eftermiddag.

Slutteligt skal vi lige runde engelsk fodbold med de stolte juletraditioner. Her har Manchester Uniteds trup døbt Rio Ferdinand og Wayne Rooney Batman og Robin. Det skulle ifølge den engelske avis The Sun være fordi, at de begge to har svært ved at holde deres kæft.

Her på Rygtebørsen har vi stadig ikke helt forstået, hvordan det hænger sammen, men vi er da glade for at få afkræftet vedholdende rygter om, at Wayne Rooney går under navnet Shrek.