Rygter: Jon Dahl træner igen
I dag kan Rygtebørsen ? endnu en gang ? bringe lidt af et scoop: Et eksklusivt solointerview (med eneret for Rygtebørsen) med Stuttgarts danske angriber, Jon Dahl Tomasson, som efter flere skader, nu igen er ved at kæmpe sig tilbage til banen.

Ifølge Stuttgarts hjemmeside er Jon Dahl Tomasson netop begyndt at løbe og træne med bold. Det kræver naturligvis et uddybende interview, så vi ringer til angriberen på hans mobiltelefon.

Den når kun at ringe en enkelt gang, så bliver der svaret:

»Det er Jon,« hvisker en nærmest uhørlig stemme i den anden ende.

»Dav Jon Dahl Tomasson Vi erfarer, at du er på vej tilbage efter din skade, vil du fortælle om det?«

»Njarh. Du kan skrive, at jeg har været ude at løbe i går,« hvisker fodboldstjernen videre og fortsætter med en endnu lavere hvisken:

»Men du, jeg står i lige omklædningsrummet, så jeg er nødt til at løbe nu, for ellers vanker der bøde,« skynder Stuttgarts dansker sig at sige.

»Ok, farvel, og tak for interviewet.«

»Det var så lidt, farvel.«

Puha!

Det er stort!

Efter sådan et interview kan man altså godt få klamme håndflader. Det er rigtigt stort. Vi følger naturligvis sagen her i Rygtebørsen og vender tilbage med nyt om Jon Dahl Tommasons skade ? og om han fik en bøde ? en af de nærmeste dage.

Og så er der vist lige plads til lidt nyt om et yderst overraskende comeback til topfodbolden for den 34-årige englænder Steve McManaman. Ifølge avisen South China Morning Post er han ved at skrive kontrakt med Rangers. Der er dog ikke tale om den skotske storklub, men derimod den lidt mindre kendte Hong Kong Rangers, som spiller i første division i Hong Kong.