Rygter: Jollefisker er årets idrætsmand
En dag som denne er det oplagt at starte med den historie, som vi på Rygtebørsen gerne havde set på forsiden af vores omslag (Nyhedsavisen)...

Men på grund af fatal fejlprioritering og journalistisk inkompetence når denne forsidebasker kun Rygtebørsens spalter.

Jollefiskeren Erneeraq Lindenhann er blevet kåret til årets idrætsmand for sine enestående præstationer ved inuitlegene i paradedisciplinen ?flyvemaskine?.

Ognår det er nævnt, må man jo heller ikke glemme Erneeraq?s præstationer i ?højdespark? og ?hovedtræk?, der i Rygtebørsens øjne gør titlen mere end fuldt fortjent. Hvor meget spæk man skal spise for at få sul nok på kroppen til at klare den bidende kulde ved inuitlegene, melder historien ikke noget om.

Til gengæld skal alt, hvad der minder om spæk, skiftes ud med salat og rodselleri, hvis man vil på fodboldholdet i Coventry. Her har træner, Micky Adams, nemlig besluttet, at spillerne skal vejes hver dag, for at se, om de har svinet sig til i julegris og fået lidt ekstra på sidebenene i løbet af helligdagene. Samtidig skal spillerne også puste i ballon, så Adams kan tjekke, om de har været på værtshus. Som logisk konsekvens af det, kan Rygtebørsen her afkræfte alle forlydender om, at Ronaldo skulle være på vej til Coventry, ligesom det heller ikke er på tale at få Jan Mølby som talentspejder.

Vi slutter i en liga, der er knap så pengestærk, nemlig den danske første division, hvor Herfølge ikke længere har én sponsor til tøjet, men flere forskellige. For eksempel er Alm. Brand blevet buksesponsor. Vi har på Rygtebørsen sjusset os frem til, at det må betyde, at shortsene kan klare en ordentlig brandskid, eller i hvert fald en almindelig en. Men ellers kunne man jo forestille sig, at træværket i fremtiden vil blive sponsoreret af Gori og banderne af Bandidos. Bare de ikke får Ajax pletfjerner til at sponsorere straffesparkspletten.