Rygter: Ikke meget sjov i Sunderland
Dagens Rygtebørs begynder i den tunge ende af den næstbedste engelske fodboldrække. (Det er den række, som burde hedde noget i stil med "2.division", men som i et øjebliks storhedsvanvid er blevet omdøbt til Championship League.)

Dér finder vi Thomas Sørensens tidligere klub, det tidligere storhold Sunderland, som der for tiden ikke er meget sjov ved: Holdet ligger bare nummer 13 ud af 24 hold i rækken, (Jaja, så er det snarere ?midten? end ?den tunge ende?, men det sidste lyder bedre) men det er der en god forklaring på:

Ifølge holdets 33-årige midtbanespiller, Graham Kavanagh, kan den ringe start nemlig meget vel skyldes, at holdet altid hører Abba på anlægget i omklædningsrummet. Det har han i hvert fald sagt til avisen The Sun.

Så har man da hørt det med. Gad vide hvilken musik West Hams manager Alan Pardew har brugt i London-klubbens omklædningsrum? Uanset hvad, har det formentlig været det forkerte, for han er lige blevet fyret.

Hopper vi en række højere op, (til Premier League, og ikke 1. division, som det hed i de gode, gamle dage.) finder vi Aston Villa, Thomas Sørensens nuværende klub. Den danske landsholdsmålmand har ikke noget med historien at gøre, men han binder den ligesom fint sammen.

En af danskerens holdkammerater, fløjspilleren Gabriel Agbonlahor, har fortalt til flere engelske medier, at han er rigtigt glad for at slappe af med computerspillet Pro Evolution Soccer. Og allerbedst har han det, når han styrer computerudgaven af sig selv.

Fagre nye verden, må man sige. Før i tiden var det kun syd- og mellemamerikanske stjerner, der havde computerspil, hvor de selv var med i. (Her tænker vi naturlivis på Osvald Ardilles og Hugo Sanchez.)