Rygter: Fodbold handler om at gribe chancen
Fodbold handler blandt andet om at gribe chancen, når den byder sig. Det kan man ikke sige, at Chelsea-spilleren Lassana Diarra gjorde i lørdagens FA Cup-kamp mod Macclesfield.

Den 21-årige franskmand var for en gang skyld udset til at få chancen i startopstillingen på bekostning af midtbanestjernen Frank Lampard. Men Diarra missede taktikmødet, fordi han dukkede 40 minutter for sent op til hjemmebanen Stamford Bridge. Det fik en rasende Jose Mourinho til at smide ham ud af såvel startopstillingen som udskiftningsbænken. I stedet spillede Lampard, og han kvitterede som bekendt med tre scoringer i sejren på 6-1.

Og så til dagens Shevchenko- og Beckhamrygter. Førstnævnte, der ikke har haft tur i den siden sommerskiftet til Chelsea, kan være på vej til Real Madrid, der til gengæld meget gerne sender Ronaldo den anden vej. »Ellers tak,« skulle være Chelseas svar på den forespørgsel. Og overraskende nok skulle ukrainerens gamle klub Dynamo Kiev ifølge spanske medier være klar til at lægge hele 335 millioner kroner på bordet for at hente den fortabte søn hjem til ukraine.

En anden, der efter sigende gerne vil forenes med om ikke en søn, så et idol, er den tidligere engelske landstræner Sven-Göran Eriksson. Tager han over i Marseille, vil han hente David Beckham til den sydfranske klub, skriver News of the World.