Rygter: Flo tilbage i engelsk fodbold
Om den gamle AGF-helt Tore André Flo, om målmænds tidsfordriv under en kamp og en lille bitte smule om Jan Mølby. Men ikke meget!

Gode gamle Tore Andre Flo er på vej tilbage til engelsk fodbold. Ifølge NRK skifter den tidligere Chelsea-spiller til den falmede storklub Leeds. Her på rygtebørsen vil vi gerne advare den flinke nordmand. Overvej det lige en ekstra gang.

Manager i Leeds er nemlig ingen ringere end den gamle jernmand Dennis Wise. Og i kampen for at komme væk fra bunden af den næstbedste engelske række tillader Wise ingen svaghed eller slinger i valsen. Det fik lejesvenden Geoff Horsfield at mærke, da han tillod sig at bede manageren om ferie. Som svar sendte Wise spilleren direkte hjem til den klub, han var udlejet fra. Wise mente, at Horsfield ikke viste den rette indstilling og ikke var klar til at kæmpe for klubben.

Hvad laver målmænd egentlig under en fodboldkamp? Det har vi på Rygtebørsen tit undret os over, for de er jo egentlig kun i aktion i ganske få minutter af hver kamp.

Sheffield Wednesdays keeper, Mark Crossley, løfter nu sløret for dette fodboldens evige mysterium. Han bruger størstedelen af tiden i hver kamp på at kommentere begivenhederne på banen, som var han tv-kommentator.

På Rygtebørsen har vi hidtil troet, at det var fordi FCK-keeper Jesper Christiansen tyggede tyggegummi under kampene, at hans mund hele tiden bevægede sig. Men i lyset af de nye engelske afsløringer må vi revurdere den antagelse.

Måske får vi en dag også sandheden at vide om, hvad Jan Mølby egentlig lavede, mens han gik rundt i midtercirklen hos Liverpool.