Rygter: Får Beckham forlænget sin kontrakt?
Der kan ikke være den store tvivl om, hvad Rygtebørsen skal handle om i dag: De nyeste, næst-nyeste og halvgamle rygter om David Beckham, som er opstået siden sidste udgave at Rygtebørsen udkom i går.

Ifølge Pedrag Mijatovic, som er sportsdirektør i Real Madrid, så får David Beckham ikke forlænget sin kontrakt med de hvidblusede fra Madrid. Det betyder altså, at David Beckham med 100 procents sikkerhed forlader Real Madrid til sommer.

Måske. For ifølge David Beckhams talsmand, så baserer ovenstående løse rygte sig på en misforståelse. Det skulle således være helt sikkert, at David Beckham formentlig, måske vælger at skrive under på en ny kontrakt med sin klub. Eller en ny klub. Måske.

I David Beckhams hjemland England, for nu at kæde det hele fint sammen, har Blackburn gjort sig positivt bemærket ved at give gratis adgang for alle sæsonkort-indehavere til næste måneds UEFA Cup-kamp mod Bayer Leverkusen. Det sker for at råde bod på, at kampen starter irriterende tidligt på grund af tv-transmissionen, som indbringer klubben omkring syv millioner kroner. Flot, flot, Blackburn.

Nogle friske læsere, der fangede, hvad problemet lige er i den nyhed??

Ja, selvfølgelig:

Hvordan kan Blackburn tro, at de kan score billig goodwill bare ved at give gratis adgang til trofaste supporter, som ALLEREDE HAR BETALT en sikkert helt uhyrlig sum for at få adgang til Blackburns hjemmekampe?

Fy, Blackburn! Fy! Jeg håber personligt, at klubben ryger ud med et brag!