Rygter: Danske spillere i Hvöt er en fiasko
Rygtebørsen starter i dag med et lidt tvivlsomt udlandseventyr i nordatlanten.

Den islandske 3. divisionsklub Hvöt havde sidste sæson et par danske spillere på kontrakt, og hjemmesiden Bold.dk har snakket med den islandske klubs sportsdirektør for at høre om, hvordan det gik for spillerne.

Meget overraskende mener han ikke, at de to pågældende danske spillere kan betegnes som succeser.

Uden at nævne nogle navne (Det gør Bold.dk heller ikke), så vil vi her på Rygtebørsen da godt tillade os at bifalde den konklusion: Godt nok er det mere reglen end undtagelsen, at danske fodboldspillere drager ud for at blive betalt for at sidde på bænken. Men Island? 3. division? Nej, endnu skal der trods alt mere til at blive betegnet som en succes.

Succes har de heller ikke meget af på den anden side af Øresund. Hos ishockeyklubben Malmø Redhawks har de i den grad svært ved at holde skruen i vandet. Klubben ligger sidst i ligaen og nu har de også fået problemer uden for banen.

For nyligt blev klubben nemlig udsat for indbrud. Tyvene har stjålet en masse af førsteholdets spilletrøjer og noget målmandsudstyr. Og som om det ikke er nok, så har tyvene også haft overskud til at hugge tre pakker med i alt 15 kilo vaskepulver. Klubben har meddelt, at tyvekosterne samlet set har en værdi af 60.000 kroner. (Vaskepulver?)

Til sidst skal Premier League-klubben Wigan lige roses: Som noget nærmest helt uhørt har klubben valgt at sætte billetpriserne ned for at lokke flere tilskuere til Wigans kampe. Hurra! Mere af den slags, tak.