Rygter: BS skal hjælpe Thomas og bjørn
Så er B.S Christiansen igen på spil i sportsverden. Nu skal han lave team building for Thomas og hans Bjørn, der har haft svært ved at få tingene til at hænge sammen.

Så vidt Rygtebørsen er orienteret er det vist noget med Thomas' jern, der ikke svinger helt som det skal. Så nu skal B.S Jægersoldat hjælpe med at tømme Thomas mentale golftaske for at se, om der er noget, der stikker.

Rygtebørsens allerfineste rygtesmede har snuset sig frem til, at B.S har en lumsk plan om, at klæde Thomas ud som A4-papir, så han i al ubemærkethed kan snige sig op ad verdensranglisten, imens hans Bjørn ligger i bunkeren forklædt som et læs grus og afleder opmærksomheden ved at bide modstanderne i haserne. Rygtebørsen består som bekendt af en flok meget sportselskende mennesker, og vi vil selvfølgelig også gerne give Thomas og Thomas' Bjørn en bjørnetjeneste.

Derfor er der hermed en invitation til dem begge til Rygtebørsens julefrokost, hvor de kan komme og få en venskabelig snak og drikke sig en ordentlig Bjørn på sammen med os og David Beckham, der som bekendt snart ventes at skrive kontrakt med Rygtebørsens ?five a side?-hold.

En anden kendt sportsmand, der får tid til at hygge sig med sine dyr, er Steven Gerrard. Han har modtaget en fornem engelsk hæder, der blandt andet giver ham det privilegium, at han må slæbe alle sine får igennem hovedgaden i sin fødeby Whiston, der vist nok er en del af Liverpool.

Rygtebørsen, der altid er god ved dyrene, vil nu sætte en større kampagne i gang for, at Steven Gerrard også skal have lov at svømme med delfiner og flyvefisk i Mersey-floden, hvis han henter endnu et trofæ hjem til Liverpool.