Rygter: Beckham overvejer Danmark!
Beckham har tre dage til at beslutte, om han skal blive i Real Madrid eller ... om Rygtebørsens tilbud om panten fra redaktionens julefrokost trækker ham til Danmark.

Så ser spekulationerne om David Beckhams næste klub ud til at være tæt på at få en ende. Real Madrid skulle angiveligt have givet Beckham til på søndag (nytårsaften) til at skrive under på en kontrakt, hvis han vil fortsætte i kongeklubben.

Men rygtet vil vide, at Beckham er fristet af de mange penge, han kan score ved at skifte på en fri transfer til sommer. Som bekendt er Rygtebørsens five a side-hold med i kampen om David Beckhams attraktive underskrift. Indtil videre har Rygtebørsen tilbudt Beckham samtlige reklamepenge og panten fra julefrokosten.

Vi vil dog gerne sætte trumf på i denne ophedet slutspurt, og vil straks søge et større pengebeløb i den fond på 400 millioner, som vores omslag (Nyhedsavisen) netop har oprettet.

Et klubskifte kan også blive aktuelt for den brasilianske veteran, Romario. Han er angiveligt på vej til hans ungdomsklub, Vasco da Gama, der er opkaldt efter den portugisisk opdagelsesrejsende, der er et par år ældre end Romario selv.

Her skal Romario forsøge at score 13 mål mere, så han runder 1000 scoringer, og med god samvittighed kan sætte sig til at drikke drinks og lade maven vokse på Copacabana.

Vi slutter med to andre angribere. Først og fremmest Premier Leagues svar på Kim Vilfort. Det viser sig at være Didier Drogba, der i følge Rosé Mourinho også kan spille forsvarer, hvis det skulle være. Men det skal det ikke.

For ifølge Mourinho er Drogba den eneste Chelsea-Angriber, der er helt oppe i gear lige i øjeblikket. En anden angriber, der har tænkt sig at fortsætte på fodboldens motorvej er Francesco Totti, der gerne vil fortsætte til han fylder 38 eller, »så længe han fysisk kan være med,« som han udtrykker det. Rygtebørsens five a side hold stiller også op i Champions League næste år med David Beckham og Henning Enoksen på holdet - hvis vi fysisk kan være med.