Rygtebørsen

Dagens Rygtebørs handler om nogle mærkelige karriere-valg.

Franske Paris Saint-Germain har ansat den tidligere tennis-stjerne Yannick Noah som rådgiver for klubben. Klubbens træner Guy Lacombe oplyser, at det tidligere tennis-es har »en stor personlighed og en fast vision.« Det bliver derimod ikke oplyst, hvad Noah skal rådgive fodboldklubben med. Måske kan han coache bolddrengene?

Lidt længere mod syd har David Beckham sagt til flere medier, at han meget gerne vil blive i Madrid, og at en af årsagerne er familien. Real Madrid skulle efter sigende være interesseret i at beholde englænderen.

Moralen for talentfulde fodboldspillere er selvfølgelig følgende:

Beslut dig for om du vil spille fodbold eller sælge trøjer, FØR du gifter dig med en giftig poptøs.

I Englands fjerdebedste række er det helt andre lønninger, vi taler om. Macclesfield-forsvareren Matty McNeil tjener for eksempel kun marginalt mere som fodboldspiller, end han gjorde, da han kørte rundt i frugt og grønt-verdenens lokale svar på Hjem-Is-bilen. Matty McNeil bliver i øvrigt kaldt Borat af holdkammeraterne, fordi han ligner hovedpersonen i filmen af samme navn.

Den engelske Borat hader sit navn, men siger til flere engelske medier, at han håber på, at hans udseende kan få Chelseas superstjerner til at miste koncentrationen, når de to hold skal mødes i FA-Cuppen lørdag.