Rygtebørsen - nu med gaveidéer
Rygtebørsen har været på jagt efter gaveidéer til fodbold-fanen, der bare ikke kan få nok fodbold-gejl...

Forbrugssamfundet gør julegaverne til en hård nød at knække for mange. Men fortvivl ikke. Rygtebørsen er på stikkerne med den perfekte julegave-idé til manden, der har alt og elsker fodbold.

For eksempel kan Brøndbyshoppen tilbyde juletræskugler. For hvem vil ikke gerne pryde sit træ med svenske farver? Til gengæld er de billige. Fire for 150 kroner, hvilket er væsentligt billigere end tilsvarende kugler med FCK-logo.

I Supershoppen ved Parken giver man 59 for én kugle med et flot løvehoved, men det betaler man gerne på det mondæne Østerbro. I hvert fald er kuglerne udsolgt, så man må jo sige, at de går som varmt brød.

Er du i øvrigt til varmt brød, så kan både OB Fanshop og FCK?s Supershoppen tilbyde brødristere. Bryder du dig rent faktisk om ristet brød, så anbefaler Rygtebørsen OB?s rister, da FCK-risteren kun rister et flot løvehoved (også kendt fra juletræskuglerne) midt på brødet.

Hvad er nu alt det for noget kjøwenhavneri, vil nogen vest for Storebæltsbroen måske tænke. Men Rygtebørsens gaveservice er naturligvis landsdækkende, så hvis du bor i Horsens og omegn, kan vi anbefale dig at klikke forbi www.achorsens.dk. Her byder man på en perlerække af flotte ting i en flot gul farve (også kendt fra Brøndby-juletræskuglerne).

Blandt andet kan du få en vendbar hue, selvom Rygtebørsen forestiller sig, at det Horsens tilhængere virkelig har brug for er en vendbar kåbe. I Silkeborg kan man få en hue med hår... Den anbefaler vi ikke!!!

Men slutteligt må I absolut ikke snyde jer selv for Bayern München?s maskot, Bernie, der, ud over at optræde som dansende bamse, også har fået sin helt egen sang. Det er tysk, når det er bedst. Så klik ind på: http://shop.fcbayern.de/de/119/0/-fcb-Berni_s_Welt--/ og tryk på linket: Der neue Bernie-Song.

Glædelig jul.