Ryan Giggs er tiltrukket af trænertjansen
Manchester United-veteranen Ryan Giggs forventer at fortsætte som træner, når han stopper fodboldkarrieren.

Den 38-årige Ryan Giggs er så småt begyndt at spekulere over, hvad fremtiden skal bringe, når han på et tidspunkt stopper sin aktive karriere i Manchester United.

For selvom waliseren umiddelbart virker utrættelig og for nylig forlængede sin kontrakt med Premier League-klubben med endnu et år, fortæller veteranen nu, at han overvejer en fremtid som fodboldtræner.

- Trænervejen er en vej, jeg overvejer mere og mere. Midtvejs i sidste sæson færdiggjorde jeg min træneruddannelse. Det var godt. Det er en helt anden verden - helt anderledes end at være spiller, siger Giggs til Daily Mirror.

Midtbanespilleren, der skal bære anførerbindet for det britiske hold ved OL i London, befinder sig tilsyneladende allerede godt i rollen som leder:

- Jeg vil samle så megen viden, jeg kan, og forberede mig selv bedst muligt, hvis jeg ønsker at blive manager.

Derfor sørger Giggs for at hente al den inspiration, han overhovedet kan - blandt andet fra den britiske OL-landstræner, Stuart Pearce.

- OL er en god platform - det er forskelligt fra at være involveret i ligafodbold. Jeg stiller så mange spørgsmål, jeg kan i United, og jeg gør det samme her med Storbritannien, siger Giggs.

Ryan Giggs har aldrig deltaget i en slutrunde med Wales, men vundet 12 Premier League-titler, fem FA Cup og to Champions League-trofæer. Alle med Manchester United.

/ritzau/