Rutineret sanger: Jeg bliver bedre med årene
Jennifer Lopez har netop underskrevet en ny pladekontrakt og håber på snart at kunne udkomme med en ny plade. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP
Engang troede hun, at karrieren havde en udløbsdato, men Jennifer Lopez mener selv, at hun kun bliver og bedre med alderen.

Det er ikke selvtilliden, der fejler noget, hos sangerinden Jennifer Lopez, der til People Magazine fortæller, at hun kun bliver bedre og bedre med årene.

Den 46-årige popstjerne, der netop nu er aktuel som dommer i talentprogrammet "American Idol", fortæller til bladet, at jo længere hun er i branchen, desto bedre bliver hun.

- Når man starter i denne branche, tænker man: "Det her kommer til slutte på et bestemt tidspunkt" eller "Hvis jeg når en særlig alder, vil jeg ikke længere være relevant", siger popstjernen til People Magazine,

- Jeg har opdaget, at jeg bare bliver bedre og bedre med mere livserfaring. Jeg har mere at give i forhold til det, jeg laver, forklarer Jennifer Lopez, der udgav sit første album, "On the 6", i 1999.

Den rutinerede sangerinde annoncerede torsdag, at hun vender tilbage til pladeselskabet Epic Records, som hun tidligere har arbejdet sammen med.

Og nu handler det om at få produceret ny musik, fortæller sangerinden.

- Jeg har haft så meget succes gennem årene, men dette bliver et godt, nyt udgangspunkt. Det handler alt sammen om at finde den rette lyd til mig, de rette sange og de rette tekster for mig lige nu, siger sangerinden, der håber snart at have et nyt album på gaden.

Jennifer Lopez har på nuværende tidspunkt otte albums bag sig.

/ritzau/FOKUS