Rungsted slår igen efter stort Hvidovre-comeback på isen

Rungsteds ishockeyherrer smed en 4-1-føring i tredje periode, men vandt 5-4 over Hvidovre efter forlængelse.
De blåklædte Rungsted-spillere førte 3-0 og 4-1 mod Hvidovre, men der måtte forlænget spilletid til, før sejren kom i hus. Billedet her er fra pokalfinalen mod Aalborg Pirates.
De blåklædte Rungsted-spillere førte 3-0 og 4-1 mod Hvidovre, men der måtte forlænget spilletid til, før sejren kom i hus. Billedet her er fra pokalfinalen mod Aalborg Pirates. Foto: Jan Korsgaard/Scanpix

Rungsted Seier Capital så ud til at skøjte mod en sikker sejr på udebane mod Metal Ligaens bundprop fra Hvidovre.

Med ti minutter tilbage af kampen førte Rungsted med 4-1, men med tre scoringer - den sidste 11 sekunder før tid - fremtvang Hvidovre forlænget spilletid efter 4-4 i de første 60 minutter.

I den forlængede spilletid skulle der gå knap fire minutter, før Rungsteds Morten Jensen med sejrsmålet til 5-4 afværgede et fuldbyrdet comeback fra bundholdets side.

Med sejren avancerer Rungsted til en femteplads i ligaen, men holdet kan overhales af både Esbjerg og Frederikshavn, når de to jyske klubber skal i aktion i 28. spillerunde.

Hvidovre ligger sidst med 17 point. Holdet har tre point op til Herlev på tiendepladsen, der giver adgang til "play-in", hvor fra man kan spille sig i slutspillet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.