Royalt familiemedlem hyldes: Den bedste far
Prince Albert blev i december 2014 far til royale tvillinger. Foto: Boris Horvat/AFP
Fyrst Albert blev i weekenden overrasket med en helt særlig gave, da han havde besøg af fodboldklubben Monaco F.C.

I december 2014 blev kongefamilien i Monaco udvidet med to royale rollinger, da fyrst Albert og fyrstinde Charlene blev forældre til tvillinger.

Siden har det royale par flere gange optrådt ved arrangementer, begivenheder og på røde løbere med deres små børn i favnen, og fyrst Albert klarer tilsyneladende rollen som far med et strålende overskud.

I hvert fald blev han i weekenden overrasket med en helt særlig gave, da han havde besøg af fodboldklubben Monaco F.C.

Her kunne den 59-årige fyrste ikke skjule sit smil, da han fik overrakt en fodboldtrøje med teksten "Bedste far" på ryggen.

Det skriver magasinet Hello!

Fyrsten havde sin kone ved sin side under besøget, hvor sønnen, arveprins Jacques, fik en trøje med sit navn skrevet på ryggen, mens hans tvillingsøster, prinsesse Gabriella, ikke var til stede.

De royale tvillinger er ikke fyrst Alberts eneste børn. Han har også to børn, som han officielt har vedkendt sig faderskabet til, fra forhold til to forskellige kvinder.

Tidligere i år gav fyrsten af Monaco også gode råd om faderskabet til skuespilleren George Clooney, der bliver far til tvillinger senere på året.

- Stærk kaffe og let læsning. George (Clooney, red.) skulle skænke sig selv en god kop kaffe hver morgen. Jeg ved, at det lyder ret standard, men det er virkelig, virkelig vigtigt, sagde han i april til magasinet People.

Fyrst Albert var i sine unge år kendt som en dameglad ungkarl, men i juli 2011 slog han sig for alvor ned, da han giftede sig med den sydafrikanske svømmer Charlene Wittstock, der dermed fik titlen som fyrstinde.

Fyrsten er søn af fyrst Rainier og den amerikanske skuespillerinde Grace Kelly.

/ritzau/FOKUS