Royalt chok: Ekskæreste afslører hemmelige detaljer om det britiske kongehus
Det var tre "surrealistiske år" for Aatish Taseer, da han var kæreste med lady Gabriella Windsor. Blandt andet lagde dronning Elisabeths pool på Buckingham Palace vand til parrets nøgenbadning. Foto: Stefan Rousseau og /Hannah McKay Reuters/Ritzau Scanpix (arkiv)
Tidligere kæreste til medlem af den britiske kongefamilie skriver i artikel, at "de kongelige og nazister hænger sammen som blinis og kaviar".

Der bliver ikke lagt fingre i mellem, når journalisten og forfatteren Aatish Taseer i det seneste nummer af det internationale dameblad Vanity Fair skriver om sit forhold til lady Gabriella Windsor.

Forholdet mellem Aatish Taseer og lady Gabriella Windsor er slut, men fra 2003 og 2006 stod den ifølge Aatish Taseer på narko og nøgenbadning i dronning Elizabeths pool på Buckingham Palace, skriver BT.

Den nu 37-årige lady Gabriella Windsor er grandkusine til den britiske dronning, og nøglen til de royale gemakker er givet gennem familiens fem-værelses lejlighed på Kensington Palace.

Fårene "Serena" og "Venus"

Men Attish Taseer nøjes ikke med at beskrive detaljer om kæresteriet med den unge lady. Han skriver også blandt andet, at "de kongelige og nazister hænger sammen som blinis og kaviar", og at Marie Christine von Reibnitz, der nu bærer titlen prinsesse Michael af Kent og som er lady Gabriella Windsors mor, havde navngivet to af sine sorte får på landejendommen i Gloucestershire "Serena" og "Venus" efter tennisstjernerne Serena og Venus Williams.

Aatish Taseer er britisk født og søn af den indiske journalist Tavleen Singh og den afdøde indiske politiker og forretningsmand Salmaan Taseer.