Royalt bryllup bliver historisk dyrt
Bare udgifterne til mad, tøj og diverse ved prins Harrys og Meghan Markles bryllup vurderes til et svimlende højt beløb. Foto: Ian Vogler/Reuters/Ritzau Scanpix
Bryllupsspecialist gætter på, at prins Harrys og Meghan Markles bryllup bliver et af de ti dyreste nogensinde.

32 millioner pund!

Så mange penge venter den britiske avis The Telegraph, at brylluppet mellem prins Harry og Meghan Markle løber op i.

Det skriver Kendte.dk.

Beløbet er mindst 32 millioner pund - hvilket svarer til godt 272 millioner kroner - skriver The Telegraph og placerer brylluppet til at blive et af de ti dyreste bryllupper nogensinde.

The Telegraph refererer virksomheden Bridebook, der, som specialister indenfor planlægning af bryllupper, har ganget, plusset, gættet og sjusset sig frem til det astronomiske tal.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der er allerede godt gang i salget af souvenirs i forbindelse med prins Harrys og Meghan Markles bryllup. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/Ritzau Scanpix

Tys-tys-udgifter

Der forelægger ikke noget officielt budget for begivenheden, som foregår lørdag 19. maj, og der kommer formentlig heller aldrig til at slippe så meget som et tal om det ud fra det britiske kongehus.

Prins Williams og hertuginde Kates bryllup antages at have kostet omkring 170 millioner kroner, mens der ikke tør gættes på, hvad prins Charles' og lady Dianas bryllup løb op i.

Skatteyderne holder for

Ifølge Kendte.dk er den helt store post udgifter til sikkerhed, mens der gættes på at selve bryllupsfesten - inklusive mad, tøj og diverse - koster omkring 17 millioner kroner.

Ifølge Kendte.dk betaler prins Charles de 17 millioner kroner - resten vil formentlig blive betalt af de britiske skatteydere.

Prins Harry og Meghan Markle skal giftes 19. maj. Foto: Niall Carson/Reuters/Ritzau Scanpix