Royal League bliver en succes

Royal League skal ses som et supplement til de nationale ligaer og som en turnering til at geare vores hold til europæiske kampe.

Royal League har vel i al beskenhed medvirket til FC Københavns og OB s flotte resultater i Champions League og UEFA Cuppen i år. Men det er værd at notere sig, at de danske resultater internationalt har været nedadgående i flere år før 2006.
Når klubberne spiller Royal League, bliver de vænnet til internationalt niveau. Turneringen kommer med specielle VIP-faciliteter, og pressen får informationer på linje med Champions League. Så turneringen er samtidig med til at geare klubbernes organisation til europæisk deltagelse.

For spillere ? som normalt ikke starter ? giver Royal League en enestående chance for at vise, at man er berettiget til en plads i startopstillingen.
Der har været meget sagt og skrevet om banerne, men turneringen følger UEFA s kalender. Sad OB ikke over i UEFA Cuppens sidste runde i gruppespillet, havde de spillet 14. december.

Og kampene holder et højt niveau ? ellers ville en klub som FCK heller ikke kunne holde et snit på 9.000 tilskuere, som klubben gjorde sidste år.
På banen bliver der kæmpet for den samlede præmiesum på 30 millioner kroner. Vinderen kan samlet høste seks millioner, og det er ikke pebernødder for langt de fleste klubber i Skandinavien.
Vi er overbeviste om, at Royal League bliver en succes.