Rooney redder England fra pointtab i Estland
Det lignede en nullert i estiske Tallinn for det engelske fodboldlandshold, men Wayne Rooney scorede til slut.
Estlands Ragnar Klavan (tv) blev udvist, og senere scorede Englands angriber Wayne Rooney sejrsmålet i søndagens opgør i Tallinn
Estlands Ragnar Klavan (tv) blev udvist, og senere scorede Englands angriber Wayne Rooney sejrsmålet i søndagens opgør i Tallinn Foto: Liis Treimann/AP

England er kommet perfekt fra start i EM-kvalifikationen. Søndag aften vandt englænderne for tredje gang i træk, da det blev til en kneben 1-0-sejr ude over Estland.

Manchester Uniteds stjerneangriber Wayne Rooney stod for det afgørende mål direkte på frispark et kvarter før tid. Bolden sneg sig akkurat ind over stregen, da målmanden fumlede i forsøget på at afværge scoringen.

Det var Rooneys mål nummer 43 på landsholdet, og han har seks mål op til rekordindehaveren Bobby Charlton, der nåede at score 49 gange for England.

Rooney er også tæt på at nå op på Jimmy Greaves (44) og den legendariske målræv Gary Lineker (48).

Det var ganske symptomatisk for kampen, at Englands enlige mål skulle scores efter en dødbold, for der var ikke mange chancer efter åbent spil.

Estland forsvarede sig godt i næsten hele kampen, men blev hæmmet af et rødt kort til Ragnar Klavan tre minutter inde i anden halvleg.

Rooney fik også et par store muligheder for at udbygge føringen, men anføreren brændte forsøgene.

England har tidligere i EM-kvalifikationen også vundet over Schweiz og San Marino og fører nu gruppen med ni point efter tre kampe og en målscore på 8-0.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.