Rommedahl også ude af FA-Cuppen
Charlton tabte sensationelt 2-0 i FA Cuppen til Nottingham Forrest fra den trediebedste række.

Nedturen fortsætter for Dennis Rommedahls Charlton. Næstsidst i Premier League og nu også ude af FA Cuppen. I tredie runde blev Londonklubben lørdag sendt ud af Nottingham Forrest fra Englands trediebedste række. Dennis Rommedahl spillede de første 67 minutter i 2-0-nederlaget.

Charlton var ikke ene om at kvaje sig. Sheffield United, der ligeledes spiller i Premier League, tabte hele 3-0 til Swansea fra trediebedste række. Og så på hjemmebane endda.

Chelsea cruisede videre med en 6-1-sejr på hjemmebane over Macclesfield Town, blandt andet på tre mål af Frank Lampard. Gæsterne udlignede ellers sensationelt til 1-1 efter at Chelseas forsvarer, Ricardo Carvalho gled på den glatte bane og gav Macclesfield-spilleren John Murphy en gratis chance. Nemmere blev det dog ikke for Macclesfield, da holdets målmand blev udvist ved stillingen 2-1, og holdet måtte sætte en markspiller ind mellem stængerne.

Bolton uden Henrik ’Tømrer’ Pedersen leverede også varen, da holdet sejrede 4-0 ude over Doncaster Rovers.

Med en mand i undertal i hele anden halvleg klarede Nicklas Bendtner og Birmingham 2-2 på hjemmebane mod Newcastle. Bendtner spillede de første 71 minutter, men kom ikke på tavlen. Det gjorde til gengæld svenske Sebastian Larsson, der også er udlånt fra Arsenal. Han udlignede fire minutter før tid.

Spillerne fra Reading og Burnley nåede aldrig ud af omklædningsrummene. Deres opgør blev aflyst blot 10 minutter før kickoff på grund af voldsomt regnvejr, der havde dækket store dele af banen med vand. Også Barnet mod Colchester blev aflyst på grund af dårligt vejr.