Roma og Totti stopper skidt stime mod bundhold

Francesco Totti kom ind fra bænken og skabte ro med en afgørende assist i slutfasen mod Frosinone.
AS Roma-træner Luciano Spalletti var nervøs, da bundholdet Frosinone lørdag aften kom på besøg. En indskiftning af Francesco Totti, der ses i baggrunden, var med til at skabe ro på banen. Arkivfoto.
AS Roma-træner Luciano Spalletti var nervøs, da bundholdet Frosinone lørdag aften kom på besøg. En indskiftning af Francesco Totti, der ses i baggrunden, var med til at skabe ro på banen. Arkivfoto. Foto: Massimo Pinca/AP

Efter fire kampe uden en sejr vandt AS Roma omsider i Serie A, da det blev til en 3-1-gevinst hjemme mod bundholdet Frosinone.

Den belgiske midtbanespiller Radja Nainggolan bragte Roma foran med 1-0 efter 18 minutter, men udeholdets angriber Daniel Ciofani svarede tilbage med en udligning seks minutter senere.

Tre minutter inde i anden halvleg scorede den italienske landsholdsspiller Stephan El Shaarawy i sin debut for Roma til 2-1 med en smart afslutning efter et indlæg fra venstre side.

Frosinone, som kæmper desperat for at komme væk fra bundstriden, forsøgte at presse romerne og var flere gange tæt på at skabe uro i hjemmeholdets forsvar, som sparkede bolden panisk væk fra egen zone.

Francesco Totti, som var blevet skiftet ind efter en time, sørgede dog for ro hos romerne, da han med en præcis aflevering sendte bosnieren Miralem Pjanic til 3-1-scoringen.

Roma, som er blevet nummer to de seneste to sæsoner, haler lidt ind på holdene i top-fire med sejren. På femtepladsen har Roma nu 38 point efter 22 kampe. Napoli fører rækken med 47 point efter 21 kampe.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.