En undersøgelse af 90.000 kvinder tyder på, at jo mere rødt kød kvinder i 20?erne, 30?erne og 40?erne spiser, jo større er risikoen for, at de senere udvikler brystkræft. Det skriver Aftenposten.no.
De kvinder, som spiste meget rødt kød, viste sig at have næsten dobbelt så stor risiko for at udvikle brystkræft i løbet af en 12-årig periode, som de kvinder, der sjældent spiste rødt kød.
Forskerne bag undersøgelsen har ifølge Aftenposten.no ingen forklaring på sammenhængen mellem rødt kød og brystkræft.
Du vil modtage en email med et link du skal klikke på, for at verificere din mailadresse. Når du har gjort det, vil du begynde at modtage nyhedsbrevet.
Som nyhedsbrevsmodtager sender vi dig nyhedsbreve indeholdende breaking news, dagens vigtigste nyheder samt redaktionelle kampagner. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du samtidig, at nyhedsbrevet kan indeholde kommercielt indhold i form af tilbud, læserundersøgelser, konkurrencer og events fra Avisen.dk samt markedsføring af produkter og ydelser fra 3. part.
..og din tilmelding blev ikke registeret.
Klik eventuelt her, og prøv igen, eller kontakt os på avisen@avisen.dk. Så hjælper vi dig med at blive tilmeldt.