Rødovre afviser ’latterlig kritik’
Sportsdirektører fra andre ishockeyklubber kritiserer Rødovre Mighty Bulls for at købe mange udlændinge, men i Rødovre kalder man kritikken latterlig.

NHL-spiller eller ej: Canadiske Jeremy Stevenson, som onsdag blev præsenteret i Rødovre Mighty Bulls er for nogle blot endnu en udlænding, som tager spilletid fra danske talenter. Det har givet Rødovre Mighty Bulls direktør, Billy Adamsen, nogle hårde ord med på vejen fra kollegaer i ligaen.

»Jeg er dødtræt af Billy. Han siger, at han vil satse dansk og skabe et ’dansk dreamteam’. Og nu har Rødovre skrevet kontrakt med udlænding nummer syv. Hvis dét ikke er dobbeltmoral, så véd jeg ikke, hvad man skal kalde det,« har AaB Ishockeys direktør, Ole Nielsen, sagt til bt.dk.

Ved præsentationen af Jeremy Stevenson onsdag fik Billy Adamsen lejlighed til at svare igen på kritikken.

»Vi har 18-19 danskere på isen i hver kamp. Vi havde ni landsholdsspillere med i Japan. NI landsholdsspillere!,« sagde Rødovres direktør en smule vredt og tilføjede kontant:

»Så det er en latterlig kritik. Det er fuldstændigt latterligt og tåbeligt. Og det kommer fra hold, der har mellem 11 og 13 udlændinge på isen.«

Direktøren tilføjer, at Jeremy Stevenson kun blev hentet til klubben som erstatning for den langtidsskadede Kent Simpson, og at Mighty Bulls stadig har som erklæret mål at lave et dansk dream team med danske spillere.

»Målet er fortsat en dansk stamme på 15-17 danske spillere,« konstaterer Billy Adamsen.