Rød nedtur til Agger i sæsonåbningen
Daniel Agger fik direkte rødt, da han og Liverpool i Premier Leagues sæsonåbning tabte 0-3 til West Bromwich.

Skidt sæsonåbning i Premier League for Liverpool og i særdeleshed Daniel Agger.

Den danske landsholdsanfører indkasserede lørdag det røde kort, da han sammen med holdkammeraterne tabte 0-3 på udebane til West Bromwich Albion.

Agger, som i løbet af sommeren er rygtet væk fra Liverpool, så direkte rødt efter en lille times spil.

Danskeren fik ifølge dommeren som sidste mand nedlagt hjemmeholdets angriber Shane Long i straffesparksfeltet så meget, at det var lig med rødt.

Long misbrugte det efterfølgende straffespark, men en håndfuld minutter derefter fik værterne tildelt et nyt straffespark, og det scorede Peter Odemwingie på til 2-0. Zoltan Gera havde kort før pausen nettet til 1-0.

Nederlaget betød også en skidt debut for Brendan Rodgers som Liverpool-manager efter sommerskiftet fra Swansea.

Liverpool havde ellers styr på det meste af første halvleg, og især angriber Luis Suarez virkede spilleglad og sulten efter succes.

Men uruguayeren var kun sprudlende med lækre driblinger og udfordringer, inden der skulle afsluttes på mål. Måske derfor Suarez i frustration fik et gult kort sidst i første halvleg for brok.

At afslutte på mål kunne Zoltan Gera til gengæld finde ud af, da han kort før pausen bragte West Bromwich foran 1-0.

Et hjørnespark havnede hos den ungarske spiller, der lidt uden for straffesparksfeltet fyrede bolden mod mål, og her kunne Liverpool-målmand Pepe Reina intet stille op mod afslutningen i det ene målhjørne.

Romelu Lukaku gjorde det til 3-0 med et kvarter tilbage af opgøret.

/ritzau/