Robbie Williams er med: Take That genopstår

Nostalgi
Take That - her i 2011 - med Robbie Williams i midten. (Foto: Ritzau Scanpix)

Robbie Williams har efterhånden forladt "Take That" et par gange i karrieren. Nu er han med igen, når Take That spiller velgørenhedskoncert.

“Det mest succesfulde britiske band siden The Beatles – elsket af gamle såvel som unge".

Sådan lød de rosende vendinger i BBC i midten af 90’erne, da den britiske tv-station skulle beskrive boyband-fænomenet “Take That”. 

Om den karakteristik nu også holder stik, kan naturligvis diskuteres, men ihvertfald kan fans af “Take That”-fans  godt begynde at glæde sig. 

Det ultrapopulære britiske boyband fra 90’erne har nemlig besluttet at optræde sammen igen i coronaens tegn - og denne gang inkluderer det også superstjernen Robbie Williams. 

Planen er, at det efterhånden midaldrende drengeband bestående af Robbie Williams (46), Gary Barlow (49) Mark Owen (48) og Howard Donald (52) fredag 29. maj skal spille en koncert med det formål at rejse penge til velgørenhed i forbindelse med coronakrisen. 49-årige Jason Orange, der forlod bandet i 2014, deltager ikke i genforeningen. 

De fire medlemmer kommer som følge af lockdown og rejserestriktioner til at optræde via webcams fra deres hjem, og forestillingen skal - desværre for “Take That”-fans - ikke ses som et tegn på, at Robbie Williams igen bliver en officiel del af “Take That”.  

Bandet blev dannet for 30 år siden, men i 1995 forlod Robbie Williams bandet til fordel for en succesrig solokarriere. De øvrige medlemmer gendannede bandet i 2005 uden Williams, men superstjernen vendte dog tilbage i folden i 2010, inden han for anden gang forlod bandet i 2014, da han skulle være far. 

Robbie Williams har dog ved senere lejligheder - blandt andet i det britiske X Factor i 2018 - optrådt sammen med sine tidligere “Take That”-kolleger. Og nu gør han det igen. 

Take That optrådte også til den danske X Factor-finale i Parken i 2011. (Foto: Ritzau Scanpix)