Riis: Jeg forhandler ikke med Cancellara
Holdejer Bjarne Riis ser Fabian Cancellara som en interessant rytter, men afviser, at han forhandler med ham.

Den schweiziske tempospecialist Fabian Cancellara kan være tilbage hos Bjarne Riis allerede i næste sæson.

Det skriver den schweiziske avis NZZ am Sonntag, som mener at vide, at rytteren har interesse i at slutte sig til Bjarne Riis og Saxo Bank-Tinkoff Bank-holdet og dermed lægge tiden på det angiveligt økonomisk skrantende Radioshack-Nissan-hold bag sig.

Riis afviser imidlertid, at han netop nu ligger i forhandlinger med Cancellara, der tidligere på ugen udgik af årets Tour de France for at bistå sin kones fødsel.

- Når han har en kontrakt, så forhandler jeg ikke med ham. Hvis han ikke har en kontrakt, så må vi se på, om det har en interesse, siger den danske holdejer.

Den nye sponsor bag Bjarne Riis' cykelhold, den russiske rigmand Oleg Tinkov, har også vist interesse for at hente den hurtige schweizer til holdet.

- Oleg kan godt lide Fabian, men det sagde han jo allerede på pressemødet inden Touren, så det er der ikke noget nyt i, siger holdejeren.

At Fabian Cancellaras sæson ind til videre ikke er forløbet helt efter planen, mener Riis ikke nødvendigvis vil gøre det lettere at hente rytteren til holdet.

- Hvis han nu ikke var styrtet, havde han måske vundet Flandern Rundt og Paris-Roubaix. Så havde han vel haft en udmærket sæson, siger Riis.

Spørgsmål: Men er han blevet billigere, fordi han har manglende resultater i sæsonen.

- Det kommer ikke jer ved, siger Riis.

Fabian Cancellara skal senere denne sommer forsvare sit OL-guld fra 2008 på enkeltstarten.

/ritzau/