Riis får papir på dansk stjernerytter
- Jeg føler mig værdsat og respekteret, så derfor kan jeg ikke forestille mig et bedre sted at være end her hos Saxo Bank-Tinkoff Bank i forhold til min udvikling som rytter, siger Michael Mørkøv, der jubler over ny kontrakt med Bjarne Riis. Foto: Claus Bonnerup / POLFOTO
Cykelrytteren Michael Mørkøv skal køre for Bjarne Riis' Saxo Bank-Tinkoff Bank indtil 2016.

Den 27-årige danske cykelrytter Michael Mørkøv skal også de kommende tre sæsoner tørne ud for Bjarne Riis og Saxo Bank-Tinkoff Bank.

Parterne har forlænget kontrakten, som nu gælder indtil 2016.

- På mange måder er Michael enhver sportsdirektørs drøm. Han er en fantastisk rytter at arbejde med, og han er ekstremt professionel og fokuseret i alle aspekter af sin karriere.

- Stille og roligt er han ved at udvikle sig til en klasserytter, og han har etableret sig som en vigtig brik på holdet, både som en stærk hjælper og en, der ikke er bange for at tage sagen i egen hånd.

- Gennem hele sæsonen har han vist aggressiv kørsel, og jeg tror på, at det kun er et spørgsmål om tid, før han laver et stort resultat, hvis han fortsætter med at udvikle sig og arbejde hårdt, siger holdejer Bjarne Riis til holdets hjemmeside.

Michael Mørkøv, som blandt andet har vist sig flot frem i årets Tour de France med flere udbrud, havde ikke svært ved at forlænge.

- Siden Bjarne tog mig ind på holdet i 2009, har han altid troet på mig. Jeg føler mig værdsat og respekteret, så derfor kan jeg ikke forestille mig et bedre sted at være end her hos Saxo Bank-Tinkoff Bank i forhold til min udvikling som rytter, siger Michael Mørkøv.