Rigmand trækker sit bud på Portsmouth
Den tvangsnedrykkede fodboldklub Portsmouth er i alvorlige økonomiske problemer og får nu flere hovedpiner.

Den 114 år gamle engelske fodboldklub Portsmouth kommer tættere og tættere på et fuldendt økonomisk kollaps, og senest har rigmanden Balram Chainrai trukket sit bud på klubben. Det oplyser han selv i en meddelelse til Sky Sports.

Klubbens administrator Trevor Birch har ellers skilt sig af med nogle løntunge spillere og fået andre til at gå ned i løn for at klargøre et salg.

Den Hong Kong-baserede britiske rigmand Chainrai har tidligere ejet klubben, men solgte den igen sidste år. Økonomiske problemer har denne sæson sendt Portsmouth ned i Englands tredjebedste række for første gang 29 år - tilmed med minus 10 point i tabellen.

- Uheldigvis har vores forsøg på at redde klubben endnu engang fra lukning ramt en mur af afvisninger og manglende samarbejde fra administrationen og andre interesserede parter, skriver Chainrai.

- Vi møder ingen støtte til at redde klubben, og derfor trækker vi formelt vores tilbud og ærlige forsøg på at redde klubben tilbage. Vi kommer til at sove godt, da vi ved, vi har gjort vores ypperste for at redde klubben.

Træner Michael Appleton har udtalt, at han regner med, Portsmouth rykker ned denne sæson - den udtalelse var ifølge rigmanden dråben, der fik bægeret til at flyde over.

Klubbens fans er ikke imponerede over Chainrai og har længe bedt ham om at holde sig langt væk fra den økonomisk plagede klub.

/ritzau/