Riffelskytte undrer sig over Wozniacki som OL-fanebærer
Ikke alle er lige begejstrede for Caroline Wozniacki som dansk fanebærer ved sommerens OL i Rio. Riffelskytten Stine Nielsen havde hellere set end anden bære fanen ved åbningsceremonien i august. Foto: Henning Hjorth/Polfoto
Stine Nielsen, der bar fanen ved European Games, havde foretrukket en anden fanebærer end Caroline Wozniacki.

Ikke alle er lige begejstrede for valget af Caroline Wozniacki som dansk fanebærer ved sommerens OL i Rio.

Riffelskytten Stine Nielsen bar den danske fane ved European Games i Baku sidste år og havde hellere set end anden dansk OL-atlet bære fanen ved åbningsceremonien i august.

- Jeg ved ikke, om Caroline er den rigtige. Jeg havde selv stemt på en anden, fordi jeg synes, at fanebæreren skal have vundet en OL-medalje før. Og der har man nogle stykker at vælge imellem denne gang.

- Det er også en overraskelse for mig, fordi hun endnu ikke er officielt udtaget. Jeg er forbavset over, hvor tidligt man offentliggør det, siger Stine Nielsen til Ekstra Bladet.

- Men Caroline er et stort sportsidol i Danmark, og derfor må man acceptere, at hun skal gå i spidsen for holdet. Der er jo mange ude i verden, der ved, hvem hun er, så på den måde er hun et godt valg, siger Stine Nielsen.

Danmarks Idrætsforbund (DIF) forsvarer valget af Wozniacki, som selv fortæller, at hun er stolt over at skulle være dansk fanebærer.

- Alle har ret til en mening. Jeg er stolt af at bære fanen, det er en kæmpe ære. Ellers har jeg ingen kommentarer, konstaterer hun i en mail til Ekstra Bladet.

Wozniacki skal senere torsdag i aktion ved WTA-turneringen i Skt. Petersborg mod Dominika Cibulkova fra Slovakiet.

/ritzau/