Riddersholm vil styrke holdånden i AGF
Glen Riddersholm (i midten) instruerer spillerne under sin første træning i AGF. Foto: HOLMENLUND CHRISTENSEN CASPER/POLFOTO
Som noget af det første vil Glen Riddersholm arbejde på at gøre AGF-spillerne til et stærkt team.

Torsdag var Glen Riddersholm for første gang på træningsbanen som cheftræner for AGF, og som en af de første opgaver skal sammenholdet i truppen kigges efter i sømmene.

AGF-spillerne skal være ét team, og det arbejde begynder med det samme.

- Jeg tror, vi skal have arbejdet på at få styrket relationerne spillerne imellem - både taktisk, men også i forhold til hverdagen, siger Glen Riddersholm i et interview på stiften.dk.

- Nu har jeg haft samtaler med nogle af de etablerede spillere, inden de tog på ferie, og der slog det lidt igennem, at vi har en gruppe af spillere, men ikke et team.

Det skal der ændres på, hvis præstationerne og resultaterne for Aarhus' fodboldflagskib skal forbedres.

- Skal du skabe et bæredygtigt fundament, der giver en stærk kultur i hverdagen, men også gode resultater, er man nødt til at have et team, siger Riddersholm.

- Det kan godt være, at der er spillere, man hænger mere ud med end andre, men når man står på banen, skal man være klar til at give til holdet, før man selv får.

AGF indleder forårssæsonen i Alka Superligaen på en niendeplads med 21 point for 18 kampe.

Første superligakamp efter vinterpausen er 26. februar, hvor Glen Riddersholm tager sit nye mandskab med på en udebanetur til Odense, hvor OB venter.

/ritzau/