Remee: Her er den med størst X Factor
Remee afslører, hvem der har den bedste X Factor.  FOTO: Scanpix
Dommeren Remee har nok at slås med i gruppe-kategorien, når X Factor i dag åbner op for de store live-shows, men på den private front afslører han gerne, hvem der har den største X Factor.

Remee har igennem årene set mange talenter blomstre op og blive til noget på den danske musikscene, men man kan godt have sand X Factor, selvom man ikke er gammel nok til at stå alene på en scene endnu.

Musikproduceren synes i hvert fald selv, at han har en lille størrelse derhjemme med X Factor:

- Kenya har X Factor, det kan man ikke betvivle. Hun er bare et lille mirakel, og Mathilde har et helt fantastisk mor-talent, fortæller Remee til Billed-Bladet.

Den stolte far er altså helt forelsket i sin datter Kenya, som han fik sidste år med kæresten Mathilde Gøhler.

Feriehygge med familien

I aften, fredag, begynder DR1 at vise liveshows på skærmen klokken 20. Her skal Remees grupper dyste mod de andre kategorier, og det har længe været en stor hovedpine for ham.

Men nu føler Remee sig mere sikker på, at grupperne nok skal klare sig, fortæller han.

Remee fortæller samtidig, at han er en heldig mand. For selvom han arbejder meget, kan meget af det foregå omkring Kenya og Mathilde, så han ikke går glip af alle de ting, der sker med datteren for tiden. 

Det udnyttede den lille familie for nylig, da de tog på en rejse til udlandet, hvor de kombinerede både arbejde og ferie:

- Når Mathilde arbejde, så var jeg barnepige og omvendt. Det er altid rart, når man kan gøre det sådan. Der var ingen fysiske forstyrrelser, vi kunne bare hygge og nyde solen alle tre, forklarer Remee.