Regnvejr giver problemer for trafikken
Enkelte steder har regnen givet problemer for trafikken i dag, men dog ikke noget, der var så slemt som på billedet her, der er taget forrige lørdag i København. Foto: Michael Barret Boesen / POLFOTO
Vejdirektoratet sænker hastigheden for at undgå uheld.

Den daglange regn har givet problemer for trafikken og Vejdirektoratet har været nødt til at sænke hastigheden og få folk ud og fjerne vand fra vejen.

"Vi har haft et uheld ved Lyngby, hvor motorvejen var spærret, i sydgående retning, fordi to biler var kørt sammen. Samtidig var der en masse vand på vejbanen lige der, og det kan selvfølgelig have en sammenhæng," siger vagtchef Jakob Riis-Pedersen.

Derudover har der ligget vand på kørebanen en del steder, hvor Vejdirektoratet dog har nået at tage sine forholdsregler.

"Alle andre steder har vi sørget for at sætte hastigheden ned, for eksempel ved Motorring 3," siger Jakob Riis-Pedersen, der også har haft kollegaer ude for at fjerne vand.

"Der var noget vand på Oddenvejen helt oppe på Sjællands Odde, hvor vi har haft nogle ude og sørge for, at det kom væk," siger han.