Regionschef: Det her lyder ikke godt
(Foto: )
Vibeke Storm Rasmussen vil have standset to lægers bijobberi på Frederiksberg Hospital midt i arbejdstiden.

Den øverste chef for sygehusene i Region Hovedstaden, Vibeke Storm Rasmussen (S), er mildest tal ikke begejstret for historien om to overlæger, der fra Frederiksberg Hospital i København driver deres eget firma, i arbejdstiden - og med hospital-direktørens godkendelse.

- ?Det lyder ikke godt. Det gør det ikke. Vi står overfor en kæmpe opgave. Den sværeste nogensinde. Vi skal sammenlægge tre hospitalsvæsener og gennemføre enorme forandringer. Lige nu har vi så, hvilket ikke gør opgaven lettere, strejke. Dette bare for at sige: Alle kræfter, alle kræfter vi overhovedet har, skal bruges på den opgave. På at sikre patienterne bedst muligt. For at kunne løse de enorme opgaver, må vi satse på de medarbejdere, der satser på os,? siger hun.

Vibeke Storm Rasmussen lægger ikke skjul på, at hun helst ser praksis fra Frederiksberg Hospital stoppet, men ved godt, det kan være vanskeligt at gøre et ansvar gældende - eller overhovedet bebrejde de involverede læger - da de har handlet efter aftale med hospitalets ledelse.

- ?Det her har åbenbart været tilladt, og det gør det jo ikke nemmere, at hvad der så har været tilladt på Frederiksberg, ikke finder sted på Rigshospitalet eller Amager Hospital,? siger hun.

faktaboks
via Listen To News