Red Hot Chili Peppers er midlertidigt opløst
(Foto: )
At dømme efter det sidste visit fra Red Hot Chili Peppers, så er en opløsning p.t. helt på sin plads.

Til sidste års koncert på Roskilde Festival var superfunk-gruppen mildest talt mest en parodi på sig selv, og i timerne efter den regnvåde nattekoncert, diskuterede festivalgængere heftigt, hvilken slags stoffer bandet mon var på.

Nu har forsanger Anthony Kiedis så erkendt overfor Rolling Stone Magazine, at Red Hot tager mindst et års pause. Drengene er blevet slidt ned af en alt for presset kalender, så Kiedis vil nu bruge mere tid på familien, mens bassist Flea og guitarist John Frusciante begge vil arbejde på forskellige solo-projekter. Trommeslager Chad Smith er allerede taget til Japan med et jazzband.

»Vi er opløst for tiden. Det tog os faktisk meget lang tid at lave Stadium Arcadium -pladen, fordi vi skrev en hel masse sange, og så blev alt for dedikeret til dem, hvorefter vi besluttede os for at lave et dobbelt-album,« siger Kiedis til Rolling Stone.

»Så vi har aftalt ikke at gøre noget Red Hot Chili Peppers-relateret i minimum et år, så vi bare kan slappe af, leve og ånde og spise og lære nye ting.«

Red Hot Chili Peppers myspace-profil melder ikke noget om pausen, ligesom bandets officielle website også kun refererer til artiklen i Rolling Stones. Der er dog ingen tours planlagt foreløbig.

via Listen To News